promenada-mall-finalizeaza-prima-etapa-de-modernizare-a-zonei-de-foodcourt-si-deschide-opt-restaurante-noi

Promenada Mall finalizează prima etapă de modernizare a zonei de foodcourt și deschide opt restaurante noi

Timp de citire: 2 minute

Odată cu finalizarea primei etape a procesului de reamenajare a zonei de foodcourt, Promenada Mall adaugă pe lista chiriașilor opt nume noi, trei restaurante se redeschid în spații modernizate, începând cu luna octombrie.

Transformarea foodcourt-ului de 1000 de metri pătrați include schimbarea mobilierului și întregului design, spun reprezenanții Promenada Mall.

„Vizitatorii centrului comercial se pot bucura acum de noi experiențe culinare – de la aromele vibrante ale bucătăriei mexicane, la rețete inedite de burgeri sau preparate japoneze autentice, disponibile la Quickshot by Trickshot, Taco Bell, Hesburger, KO RAMEN și Wendy’s. Cel din urmă se va deschide pe 23 octombrie și le pregătește vizitatorilor o serie de surprize și premii, în cadrul unui spațiu dedicat, numit „Biroul Wendy’s”. Aceștia vor avea ocazia să facă fotografii și să participe la un concurs tematic ce le poate oferi vouchere la produse. În perioada următoare urmează alte inaugurări: Eggspress (21 octombrie), cu opțiuni pentru mic-dejun și gustări rapide; Boiler Coffee (noiembrie), care îi va întâmpina pe clienți cu o gamă variată de cafele de specialitate, într-un spațiu complet reamenajat. Gattini Pasta se va deschide în curând, pregătind celebrele meniuri italiene în stil autentic”.

Tot sub noul concept, au fost redeschise, în spații modernizate, Pep&Pepper și Nikos Greek & Fast, iar în curând urmează și restaurantul vietnamez, Toan’s.

Lucrările de modernizare a zonei de foodcourt au început în vara acestui an, se desfășoară etapizat și vor fi finalizate în 2026.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.
 

The post Promenada Mall finalizează prima etapă de modernizare a zonei de foodcourt și deschide opt restaurante noi appeared first on Forbes Romania.