primele-imagini-din-„pe-drumul-gustului”,-cu-sorin-bontea,-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu.-asa-nu-i-ai-mai-vazut-pe-cei-trei-chefi:-„cu-tiroliana-in-bucovina”

Primele imagini din „Pe drumul gustului”, cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aşa nu i-ai mai văzut pe cei trei chefi: „Cu tiroliana în Bucovina”

Timp de citire: 2 minute

Trei dintre cei mai îndrăgiți și talentați chefi din România – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – revin în atenția publicului într-un nou format spectaculos, care îmbină aventura, gastronomia autentică și umorul: „Pe drumul gustului”, începând cu 28 iulie, în fiecare luni și marți, de la ora 21:30, la PRO TV.

„Pe drumul gustului”, noul show culinar de la PRO TV

„Pe drumul gustului” transformă gastronomia într-o călătorie plină de provocări și savoare, în care cei trei chefi, prieteni și rivali deopotrivă, cutreieră România și locuri exotice din lume în căutarea celor mai autentice rețete locale. Fiecare episod aduce o destinație nouă și o rețetă provocatoare, propusă de unul dintre chefi, iar ceilalți doi trebuie să reproducă acel preparat folosind doar ingrediente locale.

La finalul fiecărui episod, localnicii și chef-ul care a propus rețeta decid care dintre cei doi colegi s-a apropiat cel mai mult de gustul tradițional. Totul se întâmplă sub presiunea timpului, într-un context neobișnuit și într-o atmosferă relaxată, dar extrem de competitivă.

„Este primul format în care publicul îi va descoperi pe cei trei chefi așa cum sunt ei în viața de zi cu zi: amuzanți, puși numai pe farse și extrem de competitivi când vine vorba de bucătărie. ‘Pe drumul gustului’ îi va duce în locuri spectaculoase și îi va pune în situații în care nu au mai fost văzuți niciodată”, a declarat Radu Croitoru, Senior Creative Producer PRO TV.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în atenția publicului într-un nou format spectaculos

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în atenția publicului într-un nou format spectaculos

Destinații de poveste și aventuri neașteptate

Fie că sar cu parapanta în Tenerife, gătesc în mijlocul unei furtuni de nisip în Maroc, fac drifturi cu barca în Delta Dunării sau se aventurează pe tiroliana din Bucovina, chefii vor demonstra că gustul adevărat nu are granițe, iar bucătăria poate deveni un teren al descoperirilor culturale și personale.

De la mâncărurile tradiționale din Bucovina, la aromele explozive din Maroc, și de la peisajele mirifice ale Deltei până la exotismul insulei Tenerife, fiecare oprire va aduce nu doar preparate delicioase, ci și momente pline de haz, prietenie și tensiune culinară.