Bolt Food anunță lansarea DineOut, un nou serviciu care le permite clienților să acceseze oferte exclusive în restaurantele locale.
Prin Bolt DineOut, clienții se bucură de beneficii speciale în restaurante, de la reduceri la notele de plată, la meniuri fixe, meniuri de prânz sau experiențe culinare. De asemenea, aceștia au acces la profiluri detaliate ale restaurantelor, incluzând meniul, fotografii, programul și conturile rețelelor sociale.
„Cum nivelul costurilor de trai continuă să crească, la Bolt Food am sesizat nevoia de a avea opțiuni de a lua masa în oraș, care să fie accesibile. De aceea lansăm DineOut, o soluție care îi ajută pe clienții noștri să se bucure de mese la prețuri accesibile și care, în același timp, susține restaurantele partenere în atragerea de clienți atunci când au cea mai mare nevoie”, a declarat Mihai Ilincuța, Business Development Manager, DineOut, Bolt Food România.
Disponibil pentru toți clienții care plătesc nota de plată în aplicația Bolt Food, DineOut oferă discounturi de până la 50% din valoarea totală a notei de plată la restaurantele participante.
Lansarea are loc în București cu peste 100 de restaurante partenere, printre care se numără Lente, St. Patrick, El Pato sau Maison des Crêpes, iar lista este în continuă creștere.
Platforma Bolt DineOut este concepută pentru a atrage clienți noi în locații, pentru a ocupa mese în afara orelor de vârf și pentru a asigura un flux constant de clienți.
Restaurantele partenere beneficiază, de asemenea, de date valoroase despre preferințele clienților și de o vizibilitate mai mare prin profiluri detaliate care le prezintă meniul și identitatea de brand. Restaurantele care se alătură DineOut vor avea 0% comision în prima lună după lansare.
Bolt Food s-a lansat în România în 2020 și oferă livrare de mâncare gata preparată și de alimente în 45 de orașe.
Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.
The post Bolt Food lansează DineOut, serviciul prin care clienții pot explora restaurantele locale appeared first on Forbes Romania.